Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå raskt ned i vekt? Veier 160 kg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 20 år, jeg er veier 160kg. vet dere om noen muligheter for å gå ned i vekt raskest mulig. jeg ønsker gå ned til 88kg. jeg har tidligere vært en aktiv/sosial person. jeg har drevet mye med bandøving og trening. jeg jogget daglig 6km, 3km om morgen og 3km om kvelden og en del vekter. men så begynte jeg å slite mer med depresjon og sosialangst. og jeg ble mer innstengt og begynte med å spille og spise usunt. fra jeg fylte 18 til 19år gikk jeg fra 88kg til 123kg og fra 19 til 20år ligger jeg på 160kg. jeg merker at jeg ikke greier de samme fysikk øvelsene som før. og er ganske langt nede mentalt. jeg ønsker å komme meg tilbake i fysisk for som før. før det er forseint. og jeg trur rask nedgang i vekt kan hjelpe meg. har sett at det er mye snakk om vannfaste i sosialmedier. funker det? eller andre metoder som er raske? takk for svar

SVAR

Besvart 14.02.2019 10:53:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Ikke la deg lure av slankemidler

Dropp slankemidler som lover deg raske resultater.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

10 tips til sunn og billig mat

Det kan fort bli dyrt hvis vi skal prøve å velge sunn mat når vi handler. Her får du 10 tips til hvordan du kan tenke smart i matbutikken - og gjøre sunne valg uten å tømme lommeboka helt.

 

Les mer
account_circle