Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bør jeg spise for å legge på meg muskler/fett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg tenkte og begynne på en diet for og legge på meg litt muskler/fett. Har funnet en metode som jeg tror vil funke. Det er en helt rimelig metode som ikke inneholder noe slags kosttilskudd eller shaker osv. Men for og komme frem til målet mitt må jeg spise 60% kalorier 30% protein og 10% fett. Dette EE da en 2500 kalorier diett. Har fått til matten men det er utrolig vanskelig og frustrerende og prøve og finne frem til mat retter som kan funke. Jeg skal samtidig for det meste og helst bare spise ting som: laks, torsk og diverse fisk, egg, avokado, grønsaks olje, rødt kjøtt, nøtter, frukt og sånn slags mat. Så lurte på om dere kunne hjelpe meg med og finne ut av hvor mye jeg burde spise for og gjøre som dietten sier og hva På forhånd takk.

SVAR

Besvart 29.04.2019 17:18:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle