Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg overvektig, og trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 14 år fyller snart 15. Jeg veier 68 kilo og jeg er 154,6 cm, jeg syns at jeg er overvektig, og trenger virkelig hjelp, i det siste har jeg sluttet å trene og jeg synes at jeg har blit avhending av godteri. Når jeg sier det til venner mine sier de at de er beskymeret over meg når jeg sier at jeg ikke vill spise noen godteri og sier at jrg ikke kan bli feit av å spise det, men jeg syns også at jeg er feit. Hjelp meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 24.06.2019 11:38:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle