Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned noen kilo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg prøver å gå ned 3 kilo. Jeg veier 53 kilo og er 160 cm høy. Jeg bruker vanligvis å spise 1500 kalorier om dagen. Jeg bruker å trene 7 timer i uken, så jeg har egentlig ganske lav forbrenning. Jeg prøver nå å spise 1200 kcal om dagen for å gå ned i vekt. Men jeg går ikke ned i vekt. Nå har jeg prøvd å spise mellom 500-1500 kcal om dagen, det varierer litt. Nå trener jeg ikke mer så jeg trenger uansett mindre. Men jeg har merket at hvileoulsen min har begynt å gå ned til 50-60. Jeg er ganske sikker på at den var på 65-75 før. Er dette noe jeg må bekymre meg over, og er det fordi jeg kanskje spiser for lite? Men jeg må nesten gå ned i vekt til sommeren

SVAR

Besvart 20.05.2020 07:29:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle