Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år Jeg er sirka 170 - 172 høy. Jeg veier 66 kg Hva kan jeg gjøre for å gå opp i vekt? Jeg har vært hos legen, men han sier at det kommer med tiden og at det er normalt. Jeg spiste mye før, men de 2 månedene før sommerferien begynte matlysten min å bli dårlig det samme med helsen. Jeg var hos legen men han finner ikke noe feil. Har dere noe tips på å gå opp i vekt? Hilsen en meg.

SVAR

Besvart 12.07.2020 11:14:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjøre?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle