Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg slanke meg? Har forsøkt i et halvt år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som veier rundt 75 kg. I over et halvt år har jeg prøvd å gå ned i vekt, jeg vil gjerne veie 66/67 kg. Hvordan skal jeg få til dette? Jeg er veldig opptatt av hvor mange kalorier jeg spiser, men jeg lurer på hvor mange kalorier kroppen min forbrenner per dag og hvor mange kalorier mindre jeg må spise for å gå ned i vekt fort, men på en sikker måte? Jeg har litt fett på lår, hofter, rygg osv.. men jeg vet ikke hvordan jeg skal slanke meg.

SVAR

Besvart 14.07.2020 10:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye– hva skal jeg gjøre?

Mange ungdommer tror at de er overvektige uten at de er det, mens andre tror de har en normal vekt, men veier enten for lite eller for mye.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle