Hopp til hovedinnholdet

Puppene mine ble små når jeg gikk ned i vekt, kan de bli større igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg gikk veldig mye ned i vekt for en god stund siden, spiste 1200kalorier. puppene mine ble myyeeeeee mindre, nå har jeg veldig mange strekke merker på puppene. Men jeg lurte på om jeg kunne få tilbake mine gamle pupper om jeg går opp i vekt igjen? Vil de vokse mer eller har de sluttet å vokse etter at jeg mistet fettet fra puppene. Har hørt mann kan fø større pupper av mat som f.els tofu papaya soya og grapefrukt. Spesielt grapefrukt vist man spiser det i store mengder men jeg vil helst bare ha tilbake puppene mine. Jeg lurer også på hvor mange kalorier jeg egentlig trenger. Jeg er 1,52 og veier rundt 56-58kg kanskje litt mindre og. Ser litt på meg selv som overvektig men fettet som er der ser ikke ut til å være så farlig. Vist jeg vil gå ned i vekt hvor mange kalorier må jeg spise, og hvor mange må jeg spise om jeg vil bygge muskler? Og hvor mye må jeg trene i såfall. Men helst vil jeg priotere puppene først

SVAR

Besvart 15.07.2020 12:12:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle