Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om trang forhud, for mye forhud. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 16 år gammel gutt. Jeg har aldri runket skikkelig før, og aldri hatt utløsning når jeg har runket (har fått det under våte drømmer). Jeg har mye forhud, og klarer såvidt å dra forhuden tilbake før det gjør vondt. Prøvde en gang og dra den skikkelig tilbake med makt, men da klandret den seg sammen på vei tilbake og alt ble helt feil og fikk vondt da den bare lå i undertøyet fordi penishodet (som er veldig sensitivt) kom ani undertøyet. Må jeg ta operasjon for å få fjernet litt forhud for jeg vil gjerne bruke penisen min på en ordentlig måte. :)

SVAR

Besvart 22.05.2017 22:54:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle