Hopp til hovedinnholdet

Gul klump større enn en kvise på penis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lagt merke til en klump (trodde det var en kvise første gang jeg så den) på penis, men den har blitt større enn noen av kvisene jeg har hatt. Den ser mest gul ut. Jeg er redd den skal bli større eller om det er farlig. Noen som vet? Vet ikke hva slags leger som ser på sånt. Takk for svar og hjelp på forhånd :)

SVAR

Besvart 02.06.2017 21:09:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Underlivsundersøkelse for gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle