Hopp til hovedinnholdet

 Problemer med urinrøret. Omskjæring. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en 15 år gammel gutt som ble omskjært for 2,5 år siden, siden da har det gått fint helt til nå.. Hullet på penisen lukker seg stadig, og vanskelig å få opp.. Når jeg åpner hullet kommer det ofte noe grønt slim ut, og av og til en bloddråpe. Ikke alltid at jeg har fått opp hullet med en gang når jeg har tisset og da ble det igjen inni. Svir veldig å tisse. Prøvd å ta såpe inn der i dusjen og men bare lukker seg igjen. Trenger veldig hjelp til dette, og håper dere kan. Vil helst ikke si til foreldrene mine eller dra til lege. Hadde det gått an å kjøpt noe i butikken (krem eller såpe eller noe sånt) som kunne hjulpet? Hva kan dette problemet være?

SVAR

Besvart 16.08.2017 12:45:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Omskjæring av gutter

I Norge omskjæres omlag 2000 guttebarn hvert år. De fleste omskjæres av rituelle grunner av jødiske eller muslimske foreldrene. Det finnes også medisinske grunner til omskjæring.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle