Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om kuler og ulikhet i testiklene. Spørsmål om testikkelkreft.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år som er bekymret for å ha testikkelkreft. Den ene testiklen henger lenger ned enn den andre og føles tyngre ut (den til venstre) er dette vanlig? Jeg har også hatt litt vondt i testiklene i det siste. Blodårene mine på pungen har blitt mer lilla... er det farlig?? Jeg kjenner ingen klumper på testiklene men er ikke 100% sikker. Vil helst ikke oppsøke lege fordi jeg ikke er så komfortabel med at fastlegen kjenner på meg der. Jeg har gått rundt og tenkt på det her en stund og ville likt å fått et svar slik at jeg kunne begynne å tenke mindre på det.

SVAR

Besvart 29.10.2017 18:20:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Underlivsundersøkelse for gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
account_circle