Hopp til hovedinnholdet

Treg mage og blod ved avføring, under mensen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har hatt treg mage og avføring nå (alltid når jeg har mensen) og når jeg går på do kommer det masse blod fra rumpa. Etter avføring drypper det masse blod bare jeg presser litt...fargen er vanlig rød, har hørt at da er det hemoroider..men blør det så mye? Har ikke noe vondt for øyeblikket, har hørt at det gjør vondt også..og hva er gode sovestillinger og sittestillinger? Har også hørt at man ikke skal stå mye eller løfte tungt, men være mye aktiv. Men hvordan kan man være aktiv viss man inne skal stå eller løfte tungt?? Kan jeg fremdeles jogge og klatre? Og er det farlig at det drypper SÅ mye blod??

SVAR

Besvart 11.12.2017 14:05:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle