Hopp til hovedinnholdet

Mye utflod og vond lukt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Vet at det er normalt med utflod og at det er forskjellig fra person til person. Men jeg føler jeg har veldig mye, å lurer på om det er noe som er galt der nede? Har hatt det en god stund, men nå begynner det å irritere meg. Det lukter å jeg må altid bruke truseinnlegg, i tilleg til at jeg skifter truser hver dag. Har tenkt på om det kan være sopp, men det er ikke en klumpete konsistens. Lurer på om det er farlig å bruke krem eller stikk piller, om jeg ikke har sopp? For å se om det blir bedre. Eller er det noe annet som kan hjelpe mot mye utflod og lukt?

SVAR

Besvart 14.12.2017 10:44:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle