Hopp til hovedinnholdet

Øm på penishodet eter omskjæring. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som har gått gjennom 2 operasjoner/omskjeringer, uten at noe har funket. Det gjør skikkelig vondt å ta på penishodet, og jeg har egentlig gjort hva jeg kan gjøre kirurgisk. Hva kan jeg gjøre for at penishodet ikke skal være SÅÅ ubehagelig å ta på? Noen øvelser? Hva som helst, jeg er desperat. Hilsen en bekymret gutt 17.

SVAR

Besvart 13.03.2018 15:20:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Omskjæring av gutter

I Norge omskjæres omlag 2000 guttebarn hvert år. De fleste omskjæres av rituelle grunner av jødiske eller muslimske foreldrene. Det finnes også medisinske grunner til omskjæring.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle