Hopp til hovedinnholdet

Kløe i rumpa og mer utflod enn vanlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Den siste uken har jeg klødd en del i rumpa. Det plager meg ikke hele tiden, men kan bli veldig irreterende. I tillegg har jeg mer utflod enn vanlig, ikke enorme mengder... men nok til at jeg har tenkt mye over det. Om dere har noen tips om hva dette kan være, og hva jeg eventuelt kan gjøre hadde jeg satt pris på det:)

SVAR

Besvart 23.03.2018 21:48:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle