Hopp til hovedinnholdet

Har trang forhud og lurer på omskjæring.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har trang forhud og har hatt det så lenge jeg kan huske nesten, men i tillegg til det så har forhuden grodd fast i glansen, sånn at den kan ikke trekkes tilbake uten å rive det opp (noe som jeg tror gjør veldig vondt så jeg vil ikke prøve). Har tenkt en stund på omskjæring nå pga hygiene og at det kan bli sår under forhuden hvis jeg ikke vasker forsiktig nok, og det er ubehagelig med sex og kan ofte begynne å blø hvis det ikke er vått nok. Jeg lurer på om omskjæring funker siden forhuden er grodd fast? Og jeg lurer også på hvordan ting går for seg mtp pris, om foreldre må skrive under samtykke og hvordan inngrepet er. Å omskjære meg er noe jeg har tenkt på lenge siden jeg er så lei av at det ofte gjør vondt og lukter osv. Tusen alle for svar <33

SVAR

Besvart 11.08.2018 18:24:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle