Hopp til hovedinnholdet

Har spicula glandulae. Ønsker å fjerne dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har spicula glandis. Har gjort mye research og funnet ut at det er det jeg har. Jeg vet at det ikke er farlig og at det er naturlig og sånn, MEN det ser så stygt ut! Som sagt så vet jeg at det er helt naturlig, men er det ingen ting annet en laser-operasjon som kan funke for å få det bort? Jeg holdt på å ha sex med en jente, men trakk meg fordi jeg skammer meg over utsende til penisen min, jeg vet at det ikke fins en perfekt penis, men jenta kan da umulig ha lyst å ha sex når det ser ut som en pest på penisen min. Er det noe jeg/lege/hva som helst annet en laser-operasjon kan gjøre får å fjerne det? Hilsen oppgitt gutt 16.

SVAR

Besvart 13.09.2018 09:32:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Underlivsundersøkelse for gutter

Det er ikke bare jenter som gruer seg til første gangen de skal ta en underlivssjekk. Mange gutter synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed og venter i det lengste selv om de har noe de lurer på eller bekymrer seg for. Men frykt ikke: det er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle