Hopp til hovedinnholdet

Har trang forhud, og lurer på behandlingen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har trang forhud, men klarer å trekke den tilbake når den er slapp. Jeg tenker litt på om jeg skal gjennomføre en operasjon. Jeg tenker litt sånn «just do it», så er du ferdig med det, for det tar jo bare 2-5 uker så er penis relativt fin igjen. Jeg har noen spørsmål angående operasjonen. 1. Hvor vondt gjør selve operasjonen og hvordan føles det de første 2 ukene? 2. Kan man gjennomføre noen vanlige skoleuker med fotballtreninger og kamper, uten at det gjør for vondt? 3. Er det sikkert at forhuden blir fin etter operasjonen og hvordan kan jeg snakke med mamma og pappa om det. 4. Er det aktuelt å gjøre det som 13 åring og kan jeg gjøre det uten at noen på skolen og sånn får vite det?

SVAR

Besvart 16.05.2019 15:05:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle