Hopp til hovedinnholdet

Blødde ved avføring. Kan jeg ha analkreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg var på do og bæsjet blødde jeg skikkelig! (Dette er andre gangen, første tilfelle var i mars/april og da hadde jeg herpes ved skjedeåpningen, nå har jeg utbrudd igjen i rundt endetarmsåpningen) Ja jeg har hemoroider pga forstoppelse, men ut i fra det jeg har lest på nett kan det også være analkreft.. men jeg har tatt alle HPV vaksinene på ungdomsskolen.. Hvor stor sannsynlighet er det for at jeg har analkreft? I tillegg blødde jeg neseblod ca 10min etter jeg var på do. Hjelp! Jeg er redd for å dra til legen og redd for å vite om jeg har analkreft.

SVAR

Besvart 05.07.2020 01:40:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om avføring, fordøyelse og dovaner

Avføring er en naturlig del av hverdagen, men det kan være svært plagsomt når avføringen ikke fungerer som det skal. Hva er normalt og når burde du kontakte lege?

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
account_circle