Hopp til hovedinnholdet

Strengen har grodd rart etter et inngrep. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem med røket penisstreng. Det har skjedd, det er lenge siden. Jeg tok turen videre og fikk gjort et inngrep, men etter mange måneder er den fortsatt sår og på en rar måte har det nærmest blitt en slags ny streng som ikke strekker seg langt. Når jeg har sex er det bare ubehagelig og kjennes ut som det skal ryke, og dette er etter et inngrep! Hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for å få et nytt inngrep hvor det samme måtte skje. Jeg har gått i veldig lang tid nå og forbindet sex og onani som noe vondt og ubehagelig, og det påvirker meg ekstremt mye. Har dere noen tips om dette? Har dette skjedd med noen andre? Hva burde jeg gjøre...

SVAR

Besvart 05.07.2020 21:08:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle