Hopp til hovedinnholdet

Har fått en blå flekk i undelivet. Hva kan jeg gjøre med dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I en periode nå har jeg lagt merke til en øm kul i underlivet.Denne ligger ikke ved kjønnsleppene men ved det beinet som går fra toppen av tissen og bort mot låret.Den har tidligere ligget på nedsiden av beinet og verket.Du kan se at det er en kul der men den kan ikke klemmes.Etter en ganske god stund ble den borte før jeg la merke til en lignende over beinet.Jeg vet ikke om det er samme kulen som har flyttet på seg eller om den er ny, men den føles vond.Jeg fikk til slutt klemt noe hvitt ut av den.Nå er den blitt til en liten sylinderformet klump som ligger under huden der.Den gjør ikke vondt, men er helt blå.Tenkte først at dette var et blåmerke, men siden den har vært der i flere måneder(halvt år)så tviler jeg.Nå er jeg veldig fortvilet og vet ikke hva jeg skal gjøre.Vil finne ut av hva det er og bli kvitt den blå flekken, men vil ikke til legen siden jeg er flau over underlivet mitt.Vet heller ikke hvordan jeg skal gå til legen uten å blande Inn mamma for da vil hun sjekke det selv

SVAR

Besvart 10.07.2020 01:09:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle