Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker og kuler i underlivet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har litt underlivsproblemer. Skal prøve å forklare så godt som mulig: Hadde en kvise før, som var under huden, i underlivet. Altså plassert på enen ytre kjønnsleppen langs trusekanten. Den sprakk en vakker dag men ble bare en kjempevond klump som var rød, og det svei! Det ga seg med å svi etter ca en uke, men når eg klemte på den kom det hvit veske ut og blod. Den er på str med en liten ert, såret altså. Den virket helt ustoppelig og nå har den vært åpen i over 2 uker... Den har ikke forandret seg og gror ikke i det hele tatt. Har altså hatt et slags åpent sår i flere uker, det kommer enda hvit veske ut når jeg trykker på den. Den ser veldig udelikat ut og det er enklump under huden der den ligger. Andre problemet er røde flekker med en hvit midt som minner om en blanding av en kvise og et moskitostikk. Har fått en på hvert lår og nå er det komt en på ene ytre kjønnsleppen! De er vonde. Har ikke hatt sex omdet e relevant. Hva er dette og burde jeg oppsøke en gynokeolog?

SVAR

Besvart 07.10.2018 19:28:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle