Hopp til hovedinnholdet

Kløe og tørrhet i skjeden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 16 her som er veldig usikker på om jeg har soppinfeksjon eller noe annet. Har i det siste slitet med kløe i underlivet, tørrhet, blødninger, og litt smerter under samleie. Lurer på om det kan være tegn på noe? Har ikke lagt merke til noe stort annet, sånn som rar utflod med tanke på at jeg er veldig tørr i underlivet, og det eneste som kommer ut er litt gammelt blod. Jeg har også p-stav, og er usikker på om det kanskje har noe å si? Tørr ikke dra til legen min, pga angst og tenkte da jeg kunne spørre her først.

SVAR

Besvart 08.10.2018 16:07:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle