Hopp til hovedinnholdet

Jeg har små røde prikker som svir og klør litt, når jeg tisser svir det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er litt beskymrett over underlivet mitt. Jeg har små røde prikker som svir og klør litt, når jeg tisser svir det ekstremt og da svir det enda mere når jeg setter meg ned etter på. Kjønnleppene mine er litt røde også. Jeg har ikke utført seksuelle handlinger med noen så kjønner ikke helt hva det kan være. Kan det være sopp? Eller noe annet?

SVAR

Besvart 20.01.2019 17:36:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Vulva og vagina

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle