Hopp til hovedinnholdet

De siste 4siste dagene har jeg hatt en del lys rosa og hvit utflod...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste 4siste dagene har jeg hatt en del lys rosa og hvit utflod. Det har ikke luktet noe, men bytter truse hver gang jeg er på do fordi jeg føler det er uhygienisk og ta på seg samme truse igjen. Jeg har p-stav og har vært i forhol en stund, så har også vært seksuelt aktiv. Det klør ikke nedentil, så har ingen andre plager enn at det er en del utflod. Har søkt litt rundt på nett og har sett at det kan være alt fra kjønnssykdom til graviditet. Jeg bare lurer på om dere kan gi meg noe mere konkret svar på hva det kan være. Mvh jente 18år

SVAR

Besvart 20.03.2019 09:28:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle