Hopp til hovedinnholdet

Hvit utflod og vond lukt nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ei jente på 20 år som aldri har hatt samleie før. Men det jeg er overrasket over er at jeg ofte får en vondt lukt nedentil. Hva kan det komme av det er en fiks lukt også kommer det hvit utflod. Jeg prøver å so til legen min men jeg vil ikke ha stikkpiller jeg vil ha tabletter som jeg tar med vann og drikker. Jeg føler hun ikke vil hjelpe meg. Hva kan jeg gjøre ? Dette har plaget meg i flere år jeg må hver dag dusje for å ikke lukte den lukten. Men jeg har også hørt at det er normalt og lukte litt syrlig fisk nedentil så jeg vet ikke om det er normalt eller ikke men jeg synes det er ekkelt. Er det en annen lege jeg kan kontakte som kan hjelpe mer ??

SVAR

Besvart 02.12.2019 20:38:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet - både hos jenter og gutter

Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen har en fullstendig luktfri intimsone, men uansett hvordan du lukter - det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle