Hopp til hovedinnholdet

Sliter med vond lukt i underlivet og hvit utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har lenge slitt med lukt i underlivet. Noe jeg veldig gjerne vil bli kvitt. jeg har mange ganger lurt på om jeg kanskje har hatt sopp, ettersom det samler seg noe hvitt mellom kjønsleppene mine. 2 av mine beste venner har slitt med akkurat de samme. De bruker calisten, og sier at jeg også burde bruke det. Men jeg er litt skeptisk ettersom jeg aldri har slitt med kløe. Noe de har. Jeg har alltid luktet, men aldri like mye som i det siste. Og det er nesten slik at jeg nekter å tro at andre jenter også lukter som dette. Jeg er jomfru, har hatt mensen i snart to år åg utfoldet mitt er slik som det alltid har vert. Jeg fortalte om dette til mamma, og hun sa at det ikke var sopp hvis ikke det klødde, og at jeg burde vente med å bruke calisten. Denne lukten er noe jeg har utrolig lyst til å bli kvitt. Finnes det en annen måte å bli kvitt lukten på? Og tror du jeg har sopp? Håper på svar:)

SVAR

Besvart 26.01.2020 18:21:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle