Hopp til hovedinnholdet

Jeg har klødd meg så mye nedentil at det har blitt tørt og brunt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på noe. Jeg har klødd meg litt i underlivet.. mellom klitoris og øvre kjønnsleppe, og jeg lurer på hva det kan være. Jeg så meg i et speil nå nettopp og da så jeg at det hadde blitt ett tørt område på de øvre kjønnsleppene. Og det område er ikke rosa som resten av tissen min... den er litt sånn lyse brun-rosa aktig farge. Det klør og svir litt etter jeg klør og det irriterer meg veldig. Når jeg tisser så er det deilig å ta papir å bruke det til å klø med pga har sikkelig kløe. Hvordan kan jeg behandle denne situasjonen? Hilsen 15 år gammel jente som gleder seg til svar på spørsmålet.

SVAR

Besvart 30.03.2020 12:02:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle