Hopp til hovedinnholdet

Smerter i testikkel

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i de siste par dagene kjent på en subtil smerte i venstre testikkel. Det er ikke veldig vondt, men når jeg for eks kjører bil med dongeri, så presser buksa seg på testiklene og jeg kan kjenne en smerte da. Når jeg tar på det for å kjenne etter så kjenner jeg en klar og mer intens smerte. Kjenner ikke noe kul elns, og den intense smerten er bare på en liten del av den ene testikkelen. Har ikke noe andre symptomer enn dette. Hypokonderen i meg sier at dette kan være testikkelkreft, eller noe alvorlig. Kan det være det?

SVAR

Besvart 08.04.2020 13:36:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
account_circle