Hopp til hovedinnholdet

Har kjent litt smerter i eggstokkene siste uker, bør jeg dra til lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har følt litt smerte i eggstokkene de siste ukene, og jeg begynner å lure på om det kanskje er cyster. vet det er helt vanlig, men noen ganger kan det plutselig gjøre vondt, jeg kjenner det ekstra godt under samleie og lurte på om det er nødvendig å dra til legen? kan jo være at de da kanskje har sprukket men er litt ubehagelig å ikke vite noe om det. samtidig vet jeg at legene er litt travle for tiden pga corona, så vil ikke «kaste bort» tiden deres om dette ikke er noe farlig. takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 10.05.2020 12:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle