Hopp til hovedinnholdet

Mye utflod som lukter, og problemer med shaving nedentil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, underlivet mitt lukter veldig mye, det lukter ikke godt. Og jeg får mye mere utflod enn jeg pleier. Jeg vet ikke hva det er men det er veldig irriterende. Og hver gang jeg shaver meg så klør jeg veldig mye og blir rød og ser ut som utslett, jeg vet ikke hva det er så please hjelp meg. Og er noe av dette farlig?

SVAR

Besvart 30.06.2020 13:55:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle