Hopp til hovedinnholdet

Hva er grunnen til at jeg har en gele-aktig utflod?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! I det siste har jeg begynt å få gele-aktig utflod der nede! Det er som snørr bare at det er gjennomsiktig liksom. Og det er liksom blobbete. Hvordan fikk jeg det? Hva betyr det og hva skal jeg gjøre med det? Har lest at det kan være at utfloden endrer seg når man har mensen, men jeg har hatt mensen i mer enn et år nå, og dette har aldri skjedd før.. Og et til spørsmål, er det trygt å bruke hårfjerningskrem (for sensitiv hud) på hele området med hår der nede? Eller kan man bare bruke det ytterst på bikinilinjen? Takk på forhånd! :)

SVAR

Besvart 30.06.2020 09:21:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle