Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bruke canesten når jeg har mensen ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet dere har fått spørsmål om dette før men jeg føler at alle gir forskjellig svar. Jeg var sikker på at jeg hadde fått sopp fordi det klødde veldig nedentil og utfloden var helt hvit. Så derfor kjøpte jeg cannesten. Men nå etter tre dager å ha gått på canesten så fikk jeg mensen. Kan jeg fortsette på canesten når jeg har mensen, og isåfall bruke tamponger? Og jeg gikk heller ikke til lege for å sjekke om det var sopp jeg hadde, så nå er jeg litt usikker på om det er eksem istedenfor. Det klør enda nedentil etter tre dager på canesten.

SVAR

Besvart 30.06.2020 18:44:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle