Hopp til hovedinnholdet

Mye utflod og litt vond lukt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 år som har hele puberteten slitt litt med utfold. Siden Mars har dette blir mye værre. Det er mye utfold i trusa hver eneste dag og lukter vondt. Vil si det lukter litt sur fisk eller noe sånt. Det er som oftest hvit men kan helle litt mot gult/grønn. Noen dager er det relativt stivt mens andre dager helt tynt. Som om det renner liksom. Tror ikke jeg har noen kjønnssykdommer, når jeg har vært i et ganske bra forhold. Men ingen av oss har sjekka oss selvom jeg vet han har tidligere sexpartnere. Var hos gynekolog i januar og da stod alt bra til, men er først i mars det ble ille og har vært sånn siden. Helt greit å ha litt utfold når jeg vet dette er vanlig, men har mye og lukt som jeg ikke tror er helt normalt. Er det noe jeg kan gjøre? Takk for svar

SVAR

Besvart 03.07.2020 13:10:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle