Hopp til hovedinnholdet

Det renner en melkeaktig væske fra skjeden når jeg reiser meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I de siste dagene har jeg våknet med en klissvåt truse. Igår reiste jeg meg opp fra senga og da jeg gikk ut på gulvet, tok av meg trusa og skulle skifte til ny, rant det en melkeganger væske ut av skjeden. Hvis jeg trykker litt kan jeg kjenne at det renner ut. Jeg bruker truseinnlegg, men dette er så ille at jeg noen ganger må bruke tampong. Hva er dette? Kan jo ikke være vanlig utflod heller.

SVAR

Besvart 04.07.2020 10:26:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle