Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex noen ganger og det begynte å klø og hovne opp, går det over?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg mistet jomfrudommen min for en uke kanskje, han var ikke jomfru og har kanskje hatt sex md 3 andre jenter (med kondom) men dt var kanskje et år siden han hadde sex med de. Vi har kanskje hatt sex 4/5 ganger etter dt og jeg syntes ikke dt var så godt noen gangene, jeg kjente liksom ingening så han måtte fingre meg osv så jeg fikk orgasme, men etterhvert begyynte dt å klø nedentil så mye og dt har nesten hovna opp og jeg vet ikke hva dt er, han har jo ikke noen kjønnsyldommer og vi starter uten kondom men tar på etterhvert, men dt har klødd mye og hovna opp der nede hos meg og vare vært ubehagelig siste dagene, jeg lurer på hva det er og hvordan jeg skal fikse dt og om dt er normlat elr om dt går over?

SVAR

Besvart 02.08.2020 21:03:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer. Andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle