Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få hjemmeundervisning? Jeg har et stort skolefravær pga. en sykdom og også fordi jeg har og opplever mobbing. Hva kan jeg si for at mamma og pappa forstår og hjelper meg med å få dette til?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år i Februar. Jeg har det ikke så bra på skolen. Jeg har blitt litt mobbet pga jeg har hatt et stort fravær på skolen pga mobbing og dårlig trivsel. Og jeg har en sykdom som gjør at jeg blir fort syk så det er veldig vanskelig for meg. Jeg syns at skole er gøy, så lenge jeg har venner og at alt er bra, men det er egt ikke så bra :(( så jeg har snakket med foreldrene mine om hjemmeskole, Men de har enda ikke helt forstått min situasjon. Så de sier nei. Men hvordan jeg få de til å bytte mening Det vet jeg ikke.. Jeg liker meg heller ikke noe særlig på offentlig skole. Jeg har 0 venner men jeg har en storebror, en fetter som går ut av 10 klasse, også har jeg 2 søskenbarn som går i min klasse. Og alle er gutter så det går ikke å bli venner med de. Det blir bare rykter Jeg har byttet gruppe flere ganger men det hjelper ikke noe særlig... Så minne spørsmål er : Hvordan/Kan jeg få hjemme undervisning? Hvordang får jeg mamma og pappa til å bytte mening?

SVAR

Besvart 17.01.2016 10:56:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rett til spesialundervisning

Elever har rett til tilpasset opplæring eller spesialundervisning dersom de har behov for det.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle