Hopp til hovedinnholdet

Sterke menssmerter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har sinnsykt sterke menssmerter. Jeg våkner på natta og får ikke sove etterpå. Jeg tar alltid 400mg Ibux, og dette hjelper litt men smertene kommer fort tilbake. Varmepute har hjulpet litt men jeg har det sjeldent tilgjengelig. Jeg vet at smerter er vanlig, men jeg klarer såvidt å stå oppreist og det gjør vondt i lårene. Jeg har mest smerter i nedre del av ryggen. Smertene har vært vonde siden da jeg fikk mensen da jeg var 11. Jeg har vært hjemme fra skolen et par ganger, men foreldrene mine mener at det er en dårlig grunn. Når jeg først får vondt, vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg blir svimmel og klarer ikke å fokusere på Noe annet enn smertene. Jeg blir kvalm og mister matlysten. Finnes det øvelser eller noe jeg kan gjøre når jeg eks sitter i klasserommet? Er det mulig å gå på medisiner? Evt p-piller om det hjelper. Er det gratis?

SVAR

Besvart 16.01.2017 10:29:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster prevensjon?

Hvis du er mellom 16 og 22 år, er det en rabattordning for prevensjon. Prevensjonsmidlene blir da billigere eller gratis.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle