Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi kyssa meg foran andre uten lov fra meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vi hadde en slags fest på en Torsdag. Det var ikke noe alkohol på festen vi var på så alle var 100% edru. Jeg var der med kjæresten min, jeg skulle gi han ett kyss da plutselig "vennina" mi hopper opp i mellom oss og kysser meg med vilje. Det var en offentlig fest så mange folk så det, inkludert kjæresten min. Jeg syns det var så ekkelt. På skolen neste dag plaga folk meg ganske med det. Jeg kom hjem gråtendes. Hun som kyssa meg plaga meg også. Etter en lang stund ble dette fra plaging til mobbing. Heldigvis gidder folk ikke å bry seg så mye mer om det, selv om det er selvfølgelig noen som fortsetter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tenker på det heile tiden og syns det er så ekkelt. Jeg vil at noen skal snakke med henne eller gjøre noe med det. Det var tross alt ett kyss med tunge (jeg kyssa ikke tilbake) uten lov av meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.01.2018 00:22:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle