Har jeg det vanskelig, og er det teit å være lei seg pga det her?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, klarte å sende inn når jeg ikke var ferdig å skrive. Det jeg lurer på er om jeg har det vanskelig, jeg føler det, men jeg e sikkert ikke alene om det som har skjedd med meg. I 8 klasse var jeg en av de populære, men til slutt ble jeg uvenn med de og beste vennen min ditchet meg fordi folk sa hun ikke måtte være med meg, jeg var alene i friminuttene og folk lagde stygge blikk til meg som at de spydde av meg. En venn av meg som e 3 år eldre en meg hadde fått vite dette og ringte moren min og sa det, og jeg byttet skole i 9 klasse. Alle sa jeg var pen og hadde fint hår når jeg begynte på den nye skolen, og fikk etter hvert mange nye venner. Det var en annen fra den gamle skolen min som jeg hadde vært med når jeg var mindre som hadde begynt på samme skole som meg, så jeg var mye med hun. Jeg ble kjent med en jente i klassen min som var utrolig grei og vi smeltet sammen med en gang, men alle sa at jeg ikke måtte være Med hun, men jeg dret i det. Til slutt mistet jeg venner fordi jeg var med hun, og hadde bare 3 venner igjen, men jeg brydde meg ikke. De gamle ryktene på den andre skolen begynte å komme tilbake til den nye skolen. Og i 10 klasse som jeg går i nå har vært helt jævlig. Foreldrene mine har skilt seg og jeg har hatt det vanskelig og snakket med vennene mine, 2 av vennene mine har syntes at jeg snakker for mye om problemene mine og sa jeg var en dårlig venn, så jeg har mistet de. I dag på skolen hadde jeg fått et munn sår som jeg prøvde å gjemme, så spør en gutt om det e gøy å holde genseren forann munnen, men jeg svarte ikke. Etter det hadde vi fysak, venninen min kan ikke ha fysak fordi hun går på krykker, så jeg gikk litt ut før jeg innså at jeg ikke ville stå alene, så jeg gikk innpå doen og hørte på musikk, plutselig ble jeg sykt lei meg og ville gå hjem, så jeg gikk jeg og ringte venninen min som var på skolen og jeg sa om læreren spør hvor jeg er så sier du at jeg gikk hjem fordi jeg var dårlig, så sa jeg at den sanne grunnen var at jeg følte meg alene og var flaut å ha det munn såret, også klikket hun på meg og syntes jeg over driver og syntes det var teit.. Men jeg er også lei meg fordi jeg føler at alle gutter bare bruker meg, når jeg faktisk liker de, det sårer.. Er det teit å være lei seg pga dette ? Føler jeg snart ikke har venner igjen, men begynner snart på videregående, da får jeg kanskje nye venner.. Og jeg spurte en kompis av meg som bor 1 time i fra meg om jeg snakker mye om meg selv, oghan mente ikke det. Så jeg vet ikke, og jeg vet at det e jenter på skolen som sier at de ikke må være med meg og venninen min..

account_circle