Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fylle tomrommet?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 13 år. Pleide å være aktiv, spilte fotball, var stjerna på laget osv. Til slutt begynte treneren å benke meg fordi han mente at jeg ikke sentrer. So fucking what?! Jeg var stjerna på laget! De andre var ingenting! Jeg trenger jo ingen andre enn meg selv for å spille. Jeg trodde liksom det var taktikken til laget vårt, å sentre ballen til meg! Etter at trenerne fortsatte å benke meg, og bytte meg innpå for feite-Tore(som har ASTMA!!!), innså jeg at jeg ikke kunne fortsette. Jeg valgte å slutte på fotball. Her kom problemet. Jeg hadde ingenting annet å gjøre... Jeg er ikke noe særlig flink på skolen p.ga all tiden jeg har brukt på fotball. Hva skal jeg gjøre for å fylle tomrommet? Jeg kan ikke vende tilbake til fotball før treneren har sluttet å oppføre seg som en idiot med å benke den nye Messi(altså, meg).. Har dere noen forslag?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!


Fotball er regnet som et lagspill og alle lag er veldig sårbare om man bare satser på en spiller. Et virkelig godt lag har flere enn en stjerne. Hadde man kun trengt en person hadde det ikke vært 11mann på banen.

Det kan hende at lagspill ikke er noe for deg. Ikke alle passer til å være på et lag. Du burde kanskje vurdere en individuell sport. Tennis, kampsporter, friidrett o.l. kan være noe du kan sjekke ut om du liker.

Du kan også bruke tiden på å ta igjen noe av det du har mistet av skolearbeid som du mistet på grunne av fotballen. Du kan snakke med foreldrene dine og lærerne på skolen for å få hjelp til dette.

Er det virkelig fotball du elsker og vil drive med er det lurt at du tenker deg i forhold til ditt syn på resten av laget. Et lag trenger stjerner, men uten laget får ikke stjerner mulighet til å skinne.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby