Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg snakke med foreldrene mine om å kjøpe meg hest?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som ønsker meg hest, jeg har ønsket meg hest i noen år nå og har prøvet å snakket med mamma. Jeg har gått på ridning i rundt 3 år og tar privat timer nå på den samma gården, jeg klarer å håndtere hesten, sale på og gjøre alt det der, men mamma tror ikke jeg kommer til å holde på med den å bare lar den stå, pappa og mamma sier jeg ikke har tid og penger, jeg har laget et budsjett over hvor mye det ca hadde kostet å ha hest ( uten noe dyrlegeforsikring eller noe sånnt )jeg har regnet sammen hvor mye jeg måtte ha jobba for å ha råa til den i måneden. Jeg har regna at jeg må jobbe i 2-3 timer hver dag+2 timer i stallen hver dag og ri, jeg går også på skole 6 timer om dagen. Mamma og pappa sier det blir for mye, hvordan burde jeg snakke med dem for å prøve å overtale dem til at jeg klarer å betale det meste av hesten selv i måneden? Vi skal også flytte nå der det er en gård med stallplass 2 minutter unna hvis du går.

SVAR

Besvart 12.05.2020 12:12:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om det å ha kjæledyr

Det å ha et kjæledyr gir mye glede, samtidig som det følger med plikter og ansvar.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle