Hopp til hovedinnholdet

Tips om hva jeg kan gjøre på fritiden?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har fritids problemer. Ofte om dagen i helgene og i de ukedagene jeg har lite lekser kjeder jeg meg. Jeg prøver å kontakte vennene mine, men det er litt vanskelig fordi de er veldig opptatte. Jeg spiller også et instrument, men det kan jeg ikke gjøre det hele dagen heller. Jeg ender ofte opp med å bruke masse tid på facebook og vente på at en av vennene mine skal logge seg på eller spille spill på facebook. Jeg leser også ganske mye (som er veldig bra), men jeg kan heller ikke lese hele dagen:S Har dere noen tips om hva annet jeg kan gjøre i fritiden?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Finn deg en annen hobby enn instrumentet! Eller hvis du bare spiller for deg selv nå kan du begynne på en eller annen kulturskole eller gå på et kurs for å bli bedre. Da møter du også mange andre mennesker med samme interesser som du har. Det er ofte lurt å "begynne på noe" som ikke skolevennene dine går på, slik at du kan skaffe deg et miljø utenfor skolen. Det er jo gjerne slik at vennene ofte er opptatt når man selv ønsker å finne på noe.

 

Hvis ikke kan du se om det er noe annet du vil starte med. En sport kanskje? Det er noe man kan bruke tid på å bli god på, det er god trening og det er veldig sosialt. Fotball, handball, basket, innebandy, tennis, turn, dansing (pardans, hiphop osvosv). Det er veldig mange jenter som begynner på dansekurs på din alder.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby