Hopp til hovedinnholdet

I helgen var jeg på en audition og fikk i dag vite at jeg ikke kom med

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har danset i 9 år av mitt 15 år lange liv. I helgen var jeg på en audition og fikk i dag vite at jeg ikke kom med. Føler meg veldig dårlig, spesielt med tanke på at jeg har en søster som også danser, jeg at hvus hun hadde gått, hadde hun kommet med meg en gang.Hun er eldre en meg men hun var flinkere en meg når hun var på min alder. Jeg har en hemmelig drøm om å bli proff, men det virker som iingen synes jeg er flink nok. jeg er redd for at jeg har sløst bort tid og energi på dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Jeg forstår godt at du er skuffet, og det er lov å være skuffet. Men, det viktige er at du ikke lar skuffelsen knekke deg. De som blir virkelig gode innenfor noe, er de som også takler nederlag på veien. Selvfølgelig hadde det vært moro om du ble valgt ut, men det er også viktig å lære seg å takle det motsatte. Jobb med å komme deg videre. Jobb med å se fremover. Jobb med å tenke at dette ikke skal ødelegge motivasjonen din. Vis at du i stedet lar deg motivere til å stå på ekstra framover.

 

Husk at veldig mange utøvere slår gjennom først når de blir eldre. Det er derfor ikke sånn at om man er best i 15-års alderen så blir man automatisk best som voksen. Alle utvikler seg i forskjellig tempo, også innen dans. Det at du ikke kom videre denne ene gangen eller at du synes søsteren din er flinkere enn deg, må du altså ikke tenke på. Det viktigste er at du synes dansingen er gøy og at du gjør ditt beste. Etterhvert vil du føle på om dette er den rette yrkesveien for deg, så ikke stress med dette allerede nå. Se fremover, og stå på! :)

 

Lykke til videre!

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby