Hopp til hovedinnholdet

Har du noen tips til hobbier eller prosjekter eller noe jeg kan gjøre i høstferien?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på seksten. I det siste føler jeg at jeg har hatt et veldig dårlig forhold til de fleste av vennene mine. Vi har liksom vokst veldig fra hverandre, og jeg har absolutt ingenting til felles med noen av de. Mens de har lyst å dra på fyllefest, liker jeg best å sitte inne og drikke vin og snakke i stedenfor. Føler ingen av de egentlig kjenner egentlige meg. Uansett. Derfor blir denne høstferien dørgenes kjederlig. Jeg har absolutt ingen ting å finne på. Jeg får helt panikk av tanken på å bare sitte inne på pcen hele dagen, for jeg har ingen hobbier. Føler meg alene, kjederlig og deprimert. Jeg blir enda mer deprimert av å tenke på at dette er ungdomsårene mine, hvor jeg burde ha det gøy hele tiden. Har du noen tips til hobbier eller prosjekter eller noe jeg kan gjøre i høstferien? Tusen takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det finnes så mange tidsfordriv, at vi er nødt til å snevre det inn litt. Du må tenke på interessene dine. Hva er det du liker å gjøre? Har du noe du har sykt lyst til, men aldri har hatt tid eller mulighet til å få gjort? Kanskje er denne høstferien det perfekte tidspunkt for å få til alt det!

 

Eksempelvis kan du jo lære deg å spille et instrument. Det er mange som ikke er så dyre eller vanskelige å få tak i, og som har en relativt bratt læringskurve. Du kan bli riktig flink i løpet av en uke! Hva med ukulele for eksempel? Eller har familien din kanskje et gammelt piano stående i stuen som du kan bruke? Om du går i en musikkforetning finner du masse nybegynnerbøker med fine instruksjoner. Du kan også gå på youtube.com og få opp masser av tutorials!

 

Alternativt kan du jo ta opp fotografering. Om høsten er det mye fint å ta bilder av ute, dersom du ikke har noen søsken som har lyst til å posere foran kamera. Har du ikke kamera kan du kjøpe noen billige engangs i en fotobutikk! Når du får dem fremkalt kan du jo lage et album- da flyr jo tiden enda fortere:)

 

Lykke til!

 

 

 

 

 Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby