Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på skolen. Vil lage musikk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg heter Hilde og går i 8. klasse, jeg elsker musikk, jeg holder på og lære meg å spille gitar, men jeg vet ikke hvordan jeg kan vise meg, musikken min, jeg vil bli en artist når jeg blir eldre. På skolen kan det være en dag har jeg mange venner, den neste har jeg ingen, de synes det er teit at jeg vil bli en artist, men musikken hjelper meg gjennom tingene så jeg har to spørsmål: 1. Hvordan kan jeg vise musikken min, komme meg vidre som en artist? 2. Foreldrene mine, tror jeg har det bra på skolen, men vet at jeg er mye alene, men ingenting om all baksnakkingen, hva skal jeg gjøre med skolen?

SVAR

Besvart 16.10.2011 20:20:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Lager du musikk?

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle