Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig usikker men når jeg er med hester er jeg plutselig ikke det

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er veldig usikker men når jeg er med hester er jeg plutselig ikke det og mange på skolen hvet jeg er heste geren så de mobber meg og sånt og folk vertfall gutttene sier til meg et baneord og hest og hestekebeab og gym læreren sier for jeg er ikke den beste i gym at jeg må ha mer armuskler nåe jeg rir men jeg orker ikke mer militer øvelser hva kan jeg gjøre og er det sant at folk som er heste intreserte tar mere ansvar. klem en nyskjerig jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott at du har den hesteinteressen. DU vet at du har det fint sammen med hestene og da tenker jeg at du kan prøve å ikke bry deg om kommentarer fra de andre om dette.  Ofte er det slik at de slutter hvis du ikke bryr deg.  Hvis det blir plagsomt, kan du si ifra til læreren om dette.  

 

Gym er jo viktig OG slitsomt.  Man blir ikke i bedre form eller sterkere uten å slite litt for det.  Kanskje du kan bestemme deg for å vise at du jammen skal gjøre en innsats.  Da blir det mindre mas også og DU blir sterkere og sprekere og læreren har jo faktisk en poeng i at du kan ha nytte av det når du driver med hester.  -Og du får bedre karakter! 

 

Når du driver med store dyr som hester, MÅ du jo ta ansvar, og når man får øvd seg slik på å ta ansvar, så blir man jo bedre på det.  -Man blir bedre på alt man øver seg på.  Undersøkelser viser også at jenter som driver mye med hest, blir mer tøffe og selvbevisste.  

 

Ha det godt videre, med hest, skole og venner.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Lengsel"

jente og hest

Den lengselen jeg føler nå er ubeskrivelig, jeg føler jeg ikke klarer å holde ut så lenge jeg har beskjed om. Hver gang jeg ser ut vinduet stikker det så hardt i hjertet mitt, jeg klarer det ikke!

Novella er skrevet av Tonje

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby