Hopp til hovedinnholdet

alle i gjengen har noe de interesserer seg for, f eks en kjendis, twitre...

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei :) alle i "gjengen" som jeg er med i har noe de gjør hele tiden på en måte en kjendis de følger veldig mye med eller twitter osv.. jeg vil ha noe sånt jeg også vet dt er litt dumt å spørre om men jeg føler meg litt utenfor liksom :P noe / noen som jeg kan følge ekstra med ? å hvor kan jeg finne ting om de osv ? ;)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmål! 

 

Det er morsomt å ha noe man interesserer seg for ja. Jeg synes du skal tenke over hva de forskjellige vennene dine interesserer seg for. Kanskje det er noe de interesserer seg for som du også synes virker interessant? For at det skal være gøy å holde på med noe, må det jo være noe man faktisk synes er interessant! Finn ut hva du liker å gjøre, det er da det blir morsomt å vie akkurat denne tingen litt ekstra oppmerksomhet. 

 

Jeg kan godt komme med et par forslag. Har du for eksempel en kjendis du liker spesielt godt? Da kan du finne ut informasjon om han/henne i kjendisblader på nett, og i blader du kjøper i butikken. Andre ting som mange interesserer seg for er å ta bilder, spille et instrument, synge, twitre, høre på en spesiell sjanger/artist, spille fotball eller holde på med en annen type sport. Dette er ting som også kanskje kan være morsomt for deg å holde på med.

 

Informasjon om de forskjellige tingene finner du hvis du kikker litt rundt på nettet. Kanskje du finner et forum eller noe lignende du kan engasjere deg i? 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby