Hopp til hovedinnholdet

Er jeg normal

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 15 år som spiller softgun "AIRSOFT" og jeg bruker ganske mye penger på det. Jeg har nylig meldt meg inn i en softgunklubb med noen andre der vi spiller airsoft og har det gøy. Det er ikke mange i min alder i denne klubben, som regel er de mellom 20 - 40 år gamle og jeg tror jeg liker ledern i klubben som er 32 år gammel. Jeg kan ikke forklare følelsene mine, men jeg blir kalt softgunlover og Sten gun fanatiker av noen på skolen. Er det normalt å bruke 10000-12000kr på softgun i en alder på 15 år, og er det normalt å få følelser for softgun og men på 32 år? Har jeg en sykdom? Er jeg rar/unormal? Er det normal å spille softgun når man er 15 år gammel? svar snart. Jeg er lit desperat.

SVAR

Besvart 03.06.2012 21:05:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruker du mer penger på spill enn du ønsker?

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle