Hopp til hovedinnholdet

Vil bli flink til å tegne.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, Eg har alltid våre intresert i å teikne men, eg får det ikke heilt til. En av grunnene til det kan være at jeg aldri har våre noe flink til å teikne i det helle men, forsatt så prøver jeg. Men uanset hva jeg prøver så blir det ikke bra, så jeg lurte på om derre fra ung, hadde noen rådt til bøker og andre ting som kan hjelpe meg til å bli bedre. Kurs er litt uteluka fordi jeg ikke har all verdens med penger. - Hilsen Even

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, Even!


Vi har dessverre ikke noen gode tips til bøker, men du finner sikkert flere bøker du kan låne på biblioteket ditt. Det viktigste er jo at du har et sterkt ønske om å tegne, ikke gir opp og tydeligvis har mye glede av dette. Jeg tenker det er lurt å bare tegne så mye som mulig, se på andre hvordan de tegner og kanskje prøve forskjellige teknikker. Bytt mellom blyant, tusj og penn og prøv forskjellige farger og tykkelser. Plutselig får du en annen "strek" og finner en ny stil. Å prøve seg på forskjellige typer papir kan også være inspirerende.

 

Du får også søke litt mer på nettet, for det finnes sikkert mange forskjellige kurs og sider med tips der, f.eks. på YouTube.

 

Tegn, tegn og kos deg videre, så vil du sikkert merke at du blir flinkere. Ta gjerne en kikk på ting du tegnet for et år sida, så ser du sikkrt at du har blitt flinkere. Lykke til!

 

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby